Over mij


Mijn naam is Anne-Marie Breurkes-Rood en ik ben het 'gezicht' achter Verzorgde Voeten Studio.

Ik ben getrouwd met Niels en samen hebben wij twee zoons, Leon en Marijn. 

Ik ben opgegroeid in Lochem (Achterhoek) op een boerderij en daarna ben ik begin jaren '90 in Kampen komen wonen, ik studeerde in die tijd Grafisch Ontwerpen aan de Kunstacademie. 

Corona zorgde voor veranderingen; ik raakte mijn baan kwijt bij de sportschool waar ik al 10 jaar werkte. (Gelukkig vond ik ook een nieuwe baan).

Dit zette mij aan het denken over de toekomst en zo kwam ik (door mijn collega van de sportschool) op het vak van pedicure. We gingen naar de open dag van opleidingsinstituut Pediroda en dat bleek een schot in de roos.

Pedicure vind ik een prachtig vak/ambacht. Tijdens de studie heb ik geleerd hoe slim een voet in elkaar zit, over ziektebeelden, technieken en 'handvaardigheid'. Het verhelpen van voetklachten vind ik een mooie uitdaging die soms best wat creativiteit vraagt. Mijn eigen 'moeilijke' voeten begrijp in nu een stuk beter ;-)

In september 2020 ben ik met de opleiding begonnen en in september 2021 heb ik mijn diploma behaald.

Verder heb ik tijdens dit jaar ook nog een aantal extra cursussen gedaan om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Dit zal ik ook blijven doen, om bij te blijven zodat ik iedereen die in mijn behandelstoel plaatsneemt de beste behandeling kan geven.

Ik heb een brede interesse. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby's,  zo houd ik van lezen, ben ik graag creatief bezig (haken, kaarten maken enz) en houd ik van wandelen en kamperen met de tent.

Favoriete vakantiebestemming is Scandinavië, maar ook de eenvoudige terreintjes van de NTKC vinden we erg leuk. Om nog een beetje fit te blijven doe ik elke week aan Powerwalking. 

Nu weet je een beetje wie ik ben :-)

Wil je weten voor welke behandelingen je bij Verzorgde Voeten Studio terecht kunt, kijk dan even onder het kopje behandelingen (klik)

Kijk hier (klik) voor alle informatie om een afspraak te maken.